Podjetje Nutrimmun ima več kot 20 let izkušenj na področju zdravja črevesa, na področju uporabe probiotikov, prebiotikov in mikrohranil. Naša ekipa, ki jo sestavljajo strokovnjaki za prehrano, biologi in biokemiki, nenehno raziskuje in ocenjuje najnovejše ugotovitve na področju raziskovanja mikrobov in mikrohranil na področju zdravja črev. Svoje znanje dopolnjujemo z lastnimi študijami in opažanji, povezanimi z uporabo. Na podlagi tega nenehno izboljšujemo svojo množico izdelkov in raziskujemo nove ideje za določena področja uporabe.

  

 

 

 

Vsak nutrimmunski izdelek je skladno z visokim standardom kakovosti podvržen rednim laboratorijskim nadzorom. Da bi bili enoviti z našimi visokimi standardi kakovosti, pri izdelkih redno pregledujemo njihovo vsebino in varnost. Dokazana stabilnost v daljših obdobjih in potencialno čim manjša uporaba alergenov v naših izdelkih je za nas standard kakovosti. Šele po tem, ko je izdelek opravil vse preglede kakovosti, ko so izpolnjene zahteve lokalnih in evropskih organov in ko je aplikacija uspešno preizkušena, pride izdelek na tržišče..

 

 2019 07 18 22 24 45 deplijan Proimun slo.pdf Adobe Acrobat Reader DC

 

Pri vsakem izdelku nutrimmun posebno pozornost namenimo dejstvu, da kot sestavine uporabljamo snov, pri katerih je učinek mogoče znanstveno dokazati. Ne uporabljamo nepotrebnih dodatkov in upoštevamo najvišjo stopnjo tolerance. To velja tudi za ranljive skupine uporabnikov z različnimi boleznimi v preteklosti in skupine ljudi, kot so alergiki in kronični bolniki. Naši izdelki zato običajno ne vsebujejo glutena, laktoze, sintetičnih arom in barvil.

 

Nutrimmun jamči

 

 

Tri načela nutrimmuna pri razvoju izdelkov:

 

 

epruvete

 

 

 

Izdelki nutrimmun vsebujejo naslednje

 

Viri:
https://nutrimmun.de/de/unternehmen/unser-qualitaetsanspruch/
https://nutrimmun.de/de/unternehmen/unsere-forschung/
https://nutrimmun.de/de/unternehmen/unsere-identitaet/

Top